Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδιαστής

"

Όταν έχει χαλάσει κάτι, πας σε έναν ειδικό για να στο φτιάξει. Όταν πονάς κάπου, πας σε έναν γιατρό για να σε δει. Έτσι, και όταν θες να σχεδιάσεις κάτι επαγγελματικό που να μη “χαλάσει” γρήγορα και “πονέσει” την τσέπη της επιχείρησής σου, χρειάζεται να πας σε έναν επαγγελματία γραφίστα!

"

Βασίλης Μανουσαρίδης

Bachelor of Arts (Hons) Degree in Graphic Design – Α.Κ.Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Λίγα λόγια για μένα

Είμαι ο Βασίλης Μανουσαρίδης, επαγγελματίας γραφίστας από το 2012. Γεννήθηκα στην Βέροια το 1986 και μετά από 18 χρόνια βρέθηκα στα Γιάννενα να σπουδάζω Μαθηματικά. Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν με κέρδισαν και είπα να φύγω και να ψάξω την τύχη μου στη Θεσσαλονίκη όπου και συνάντησα το Graphic Design. Έχω σπουδάσει γραφιστική και οπτική επικοινωνία στην AKTO Θεσσαλονίκης με 4 έτη σπουδών και με πτυχίο Bachelor of Arts (Hons). Έχω 6ετή εμπειρία ως in house γραφίστας σε εταιρείες όπου ο τομέας μου ήταν κυρίως το print design. Η ιδέα για την Owl Design γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020 με την βοήθεια της 17 μηνών τότε κόρης μου η οποία λατρεύει τις κουκουβάγιες! Μου αρέσουν οι τέχνες γενικότερα, ο κινηματογράφος (ιδιαίτερα τα animation), η φιλοσοφία, η ψυχολογία και το τραγούδι.

Είμαι επίσης επαγγελματίας δάσκαλος στο κινεζικό σύστημα αυτοάμυνας Wing Chun – Gung Fu, κάτοχος χρυσής ζώνης (Sifu) και πτυχιούχος προπονητής. Διδάσκω στη Βέροια στον Π.Σ. Ροή, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες!