Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδιασμός πολύπτυχου φυλλαδίου | καταλόγου | leaflet

“Το σχήμα, το μέγεθος, ο αριθμός των πτυχών και ο τρόπος διπλώματος των φυλλαδίων ποικίλει. Έχουμε την φαντασία και τη γνώση να σας προτείνουμε διάφορα πρότυπα για να διαλέξετε και να προσαρμόσουμε σε αυτά το δικό σας μοναδικό φυλλάδιο.”

Εταιρικό ενημερωτικό Leaflet

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του εταιρικού σας φυλλαδίου στο οποίο θα παρουσιάσουμε συνοπτικά ή και αναλυτικά (ανάλογα με το μέγεθος και το είδους του πολύπτυχου), την εταιρεία σας, την ιστορία της, τις υπηρεσίες και τους τρόπους επικοινωνίας. Με τη χρήση των κατάλληλων φωτογραφιών και κειμένων θα αναδείξουμε τα σημεία εκείνα που θέλετε να διαφημίσετε και να προωθήσετε στους πιθανούς νέους πελάτες.

Κατάλογος Leaflet

Εκτός από το εταιρικό ενημερωτικό φυλλάδιο, υπάρχουν και τα φυλλάδια-κατάλογοι στα οποία μπορείτε πέρα από τις υπηρεσίες σας, να προσθέσετε και αναλυτικά τα προϊόντα σας, με τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους. Μπορεί επίσης να είναι και ένα φυλλάδιο menu για κάποιο ταχυφαγείο, ή κάποιο café!

Άλλα φυλλάδια - Σχεδιασμός Φυλλαδίου Super Market

Επίσης, έχουμε μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό μεγάλων φυλλαδίων τύπου Souper Market ή Mini Market τα οποία έχουν συνήθως μια μηνιαία σχεδιαστική συχνότητα. Πάντα με συνέπεια στα deadlines και στον σωστό σχεδιασμό, όπως και στο άρτιο print out (έξοδος αρχείων προς εκτύπωση) έτσι ώστε να δοθούν τα αρχεία με τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά στον τυπογράφο που θα τα τυπώσει.

Ζητήστε μας προσφορά!