Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδιασμός - Κατασκευή ιστοσελίδας

Πλέον σήμερα, όλοι λίγο πολύ, καταστήματα, επιχειρήσεις, εταιρείες, έχουν στα χέρια τους μια επαγγελματική ιστοσελίδα, μέσα από την οποία μπορούν να επικοινωνήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Έτσι και εμείς,  σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Θέλετε one-page site? Δηλαδή μονοσέλιδο site στο οποίο με ένα απλό scroll-άρισμα θα βλέπετε όλο το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα; Ή θέλετε και υποσέλιδα; Δηλαδή κάθε ενότητα να ανοίγει σε νέα σελίδα στον browser;

Μαζί θα κάτσουμε και θα δούμε όλα τα στοιχεία του site σας, την βασική δομή, τα κείμενα, τις εικόνες και όλα τα στοιχεία που πρέπει να μπουν έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι πάντα σε responsive μορφή, δηλαδή  προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης όπου προβάλλεται. Αλλιώς φαίνεται στην οθόνη ενός υπολογιστή, αλλιώς ενός laptop, tablet ή ενός κινητού. Όπου όμως και να προβληθεί, το responsive design κάνει τη δουλειά του. Η ιστοσελίδα θα έχει τη δομή και τη μορφή που πρέπει έτσι ώστε να επικοινωνήσει σωστά με τους πελάτες σας.

site-redesign

Έχετε ήδη ιστοσελίδα;

Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα, μπορούμε να μπούμε στο διαχειριστικό της και να την εμπλουτίσουμε σχεδιαστικά, να αντικαταστήσουμε ή να προσθέσουμε νέα banners: στατικά ή animated GIF ή να τοποθετήσουμε νέες φωτογραφίες! Να την κάνουμε πιο απλή ή πιο πολύπλοκη. Γενικά να κάνουμε μια αναβάθμιση!

Από εκεί και πέρα μπορούμε να σας κάνουμε μια μίνι εκπαίδευση έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς να κάνετε κάποιες πολύ βασικές ενέργειες όπως να αλλάζετε κάποιες φωτογραφίες ή κείμενα από το διαχειριστικό σας!

Ζητήστε μας προσφορά!