Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδιασμός - Κατασκευή E-shop

To E-shop ή αλλιώς ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι ουσιαστικά μια ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες! Έχει παρόμοια λογική στον σχεδιασμό και στην κατασκευή του με την απλή ιστοσελίδα, μόνο που εμπεριέχει μέσα του και τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πώλησης (σελίδα καταστήματος – καλάθι – ταμείο – λογαριασμός κλπ). 

Ένα Eshop, θα πρέπει να είναι όμορφο, γρήγορο, ελαφρύ και λειτουργικό (με σωστό UX design) έτσι ώστε να προτρέπει τον επισκέπτη να θέλει να ψωνίσει σε αυτό. Σκεφτείτε το όπως ένα φυσικό κατάστημα. Θα αγοράζατε κάτι από ένα κατάστημα το οποίο μόλις μπαίνετε είναι ακατάστατο, στενάχωρο, κακόγουστο και έχει μέσα μια πολύ περίπλοκη διαρύθμιση του χώρου και των προϊόντων που πουλάει; Μάλλον όχι.

Μια ακόμα διαφορά με την απλή Ιστοσελίδα είναι ότι δεν χρειάζεται να έχει τόσα πολλά υποσέλιδα και γραφιστικά στοιχεία γιατί και θα το κάνουν βαρύτερο σε ταχύτητα αλλά και θα αποπροσανατολίσουν τον επισκέπτη από το ποθητό αποτέλεσμα, την αγορά! Αρκεί μια αρχική σελίδα με τα βασικά, μια υποσελίδα με το ποιοι είμαστε και λίγα λόγια και τέλος μια σελίδα για την επικοινωνία.

Ρωτήστε μας περισσότερα σχετικά με τα E-shops και επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τις ανάγκες σας ώστε να κάνουμε ένα ξεχωριστό πακέτο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας!

*Η κατασκευή από εμάς, γίνεται σε περιβάλλον WordPress και όχι με custom κώδικα.

Ζητήστε μας προσφορά!