Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδιασμός αυτοκόλλητου | sticker

Αυτοκόλλητο για καταστήματα

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό κάθε είδους αυτοκόλλητων, σε διάφορα μεγέθη και σχήματα τα οποία μπορείτε να τα κολλήσετε στους χώρους του καταστήματός σας, εσωτερικούς ή εξωτερικούς σε μεμονωμένα σημεία όπως κάποιο τζάμι, plexiglass, λαμαρίνα, παλστικό. Μπορούμε επίσης να ντύσουμε ολόκληρες επιφάνειες όπως όλη τη βιτρίνα του καταστήματος ή επιφάνειες στον εσωτερικό χώρο.  Σε συνεργασία με τον τυπογράφο και σε επικοινωνία μαζί σας, μπορούμε να επιλέξουμε το υλικό του αυτοκόλλητου, αν θα έχει κοπτικό, αν θα είναι διάτρητο και άλλα πολλά.

Aυτοκόλλητο για οχήματα

Θέλετε αυτοκόλλητο για το όχημα σας; Μπορούμε να το σχεδιάσουμε! Από ένα απλό λογότυπο σε κάποιο διακριτικό σημείο, μεμονωμένα γράμματα ή λέξεις στις πόρτες και στο παρμπρίζ μέχρι και ντύσιμο ολόκληρου του οχήματος περιμετρικά! Εσείς θα αποφασίσετε ανάλογα πάντα και με το κόστος εκτύπωσης από τον τυπογράφο.

Απλά αυτοκόλλητα διαφόρων χρήσεων

Οτιδήποτε μπορεί να τυπωθεί σε χαρτί μπορεί και σε αυτοκόλλητο, οπότε αν χρειάζεστε κάποιο μικρό στικεράκι, με ιδιαίτερο σχεδιασμό όπως κουπόνια τετράγωνα ή στρόγγυλα ή κάποιο αυτοκόλλητο με τα εταιρικά σας στοιχεία το οποίο θέλετε να το αφήσετε κάπου αντί για κάρτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Ζητήστε μας προσφορά!