Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Blog » Γιατί τόσο ακριβό…;

Γιατί τόσο ακριβό…;

  • από

Πως θα εξηγούσατε με μια ευγενική επιστολή προς τον πελάτη σας, τους λόγους για τους οποίους κοστολογήσατε την υπηρεσία σας με το άλφα κόστος;

Ας δούμε παρακάτω μέσα από μια φανταστική επιστολή…

 

Αγαπητέ κύριε/κυρία τάδε,

Κατανοώ πλήρως τις ανησυχίες και τα ερωτήματά σας σχετικά με τον τρόπο κοστολόγησης της δουλειάς μου και την ταχύτητα εκτέλεσης του σχεδιασμού. Θέλω να σας εξηγήσω γιατί κάνω αυτήν την επιλογή και πώς η εμπειρία και ο χρόνος που διαθέτω συνδέονται με την ποιότητα του αποτελέσματος.

Ο λόγος που κοστολογώ την εργασία μου ακριβά είναι γιατί η διαδικασία του σχεδιασμού απαιτεί πολλές δεξιότητες και γνώσεις, που αποκτήθηκαν μέσα από πολλά χρόνια εργασίας, προσπάθειας και αφοσίωσης. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, δοκίμασα πολλές τεχνικές, έκανα λάθη και από αυτά έμαθα και βελτιώθηκα. Επίσης, απέκτησα γνώσεις από το διάβασμα και την έρευνα, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς μου και την κατανόηση των τεχνικών που χρησιμοποιώ.

Η δεξιότητα να σχεδιάζω γρήγορα και παράλληλα να διατηρώ την ποιότητα οφείλεται στην πολυετή πρακτική και εμπειρία μου. Κατανοώ πόσο σημαντικό είναι να παράγω αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε σύντομο χρονικό διάστημα, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την άριστη γνώση και την εξάσκηση.

Επιπλέον, το γεγονός ότι είμαι σε θέση να παράγω γρήγορα δεν σημαίνει ότι η δουλειά μου είναι φθηνή ή λιγότερο αξιόπιστη. Η τιμή που κοστολογώ αντικατοπτρίζει την ποιότητα της εργασίας μου, την εμπειρία μου και τις δεξιότητες που φέρνω στο τραπέζι. Είμαι αφοσιωμένος στο να προσφέρω υψηλού επιπέδου σχεδιασμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Η εμπειρία και το ταλέντο μου θα εξασφαλίσουν ένα καλοσχεδιασμένο και προσεγμένο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ευχαριστώ και ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί σας.

Ειλικρινά, ο σχεδιαστής…

Συνοψίζοντας, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η ταχύτητα και η ποιότητα στην εργασία είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της δεξιότητας του επαγγελματία. Η γρήγορη εκτέλεση μιας εργασίας δεν σημαίνει αναγκαστικά προχειρότητα ή αμέλεια, αλλά αποτελεί το αποτέλεσμα πολλών χρόνων πρακτικής, πείρας, λαθών, δοκιμών και μάθησης.

Ένας επαγγελματίας σχεδιαστής έχει επενδύσει πολύ χρόνο και προσπάθεια στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του και στην αναβάθμιση της τεχνικής του γνώσης. Κάθε εργασία του αποτελεί μια ευκαιρία να εφαρμόσει αυτήν την εμπειρία και να προσφέρει την βέλτιστη λύση για τον πελάτη.

Είναι σημαντικό να μην συγχέουμε την ταχύτητα με την προχειρότητα ή την έλλειψη προσοχής. Ο επαγγελματίας σχεδιαστής δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και προσαρμόζει τις δεξιότητές του για να αντιμετωπίσει κάθε έργο με ευελιξία και επαγγελματισμό.

Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα πρέπει να παραμένει προτεραιότητα, και η ταχύτητα εκτέλεσης είναι απλά το αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της δεξιότητας του επαγγελματία. Επομένως, να έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στις ικανότητες των επαγγελματιών και να εκτιμούμε τον χρόνο και την προσπάθεια που έχουν επενδύσει για να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Τέλος, ας αναγνωρίσουμε ότι η προσιτή τιμή ενός επαγγελματία δεν συνδέεται απαραιτήτως με την ποιότητα της δουλειάς του. Η εμπειρία, η προσήλωση και η αφοσίωση αξίζουν την κατάλληλη αναγνώριση και ανταμοιβή.