Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διαχείριση social media

Σχεδιάζουμε τα banners που θα γίνουν posts που μπορεί να γίνουν ακόμα και… stories στα social media! Σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σας αλλά και της αντίστοιχης πλατφόρμας (facebook, instagram κλπ). Γράφουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, τον κατάλληλο τίτλο και έπειτα, αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε και προώθηση της δημοσίευσης με πληρωμένη διαφήμιση. Στοχεύουμε στο κοινό που θέλετε, στην τοποθεσία που θέλετε και στα άτομα με τα ενδιαφέροντα που επιθυμείτε!

Επίσης, αν επιθυμείτε, μπορούμε αντί για σχεδιασμό banner να σχεδιάσουμε κάποιο animated video μικρής διάρκειας ή να δημιουργήσουμε πιο απλά videos με slides ή κάποιο GIF με εναλλαγές εικόνων! Τα videos είναι ιδιαίτερα προσφιλή στα social media, τραβάνε περισσότερα Likes & Followers και ανεβάζουν περισσότερο το προφίλ σας! 

Υπηρεσία - Social Followers

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει την διαχείριση του λογαριασμού σας στο facebook & στο instagram με σκοπό την αύξηση των ακολούθων (followers) & εν δυνάμει νέους πελάτες σας. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το κοινό που στοχεύετε βάσει χαρακτηριστικών όπως: σχετικά ενδιαφέροντα, τόπο διαμονής και φύλο (άνδρες, γυναίκες) που προτιμάτε να έχουν οι ακόλουθοι. Περιλαμβάνει καθημερινή ρύθμιση του λογαριασμού σας και απαραίτητες τεχνικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχουν απαιτήσεις από μεριά σας. Κάθε μήνα με την ανανέωση της συνδρομής, θα έχουμε μία μίνι επικοινωνία για τυχόν διορθώσεις – προσθαφαιρέσεις.

Ζητήστε μας προσφορά!